Blog CAT

1ª Mostra de Cervesa de Barberà del Vallès

El próxim dissabte dia 16 podreu degustar les nostres cerveses a les aixetes d’aquesta nova mostra de cervesa a Barberà del Vallès: Die Berliner, Florian Schweinsteiger, Julián Gorospe, Easy Club i Tølv Ulfhednar, una perfecta Pale Ale que varem degustar a la nostra fábrica amb un dels organitzadors de la fira.

Podeu seguir totes les noticies de la mostra pel seu canal de facebook

 

10a Fira de la Cervesa d’Eivissa

Continua la Gira Catalan Brewery, aquest cop agafem els barrils i ens anem a Eivissa.

La 10a Fira de la Cervesa arribarà un any més a Eivissa els dies 15,16 i 17 de Setembre de 2.017. Serà al Recinte Firal d’Eivissa. On trobareu una variada zona de restauració, oci, música, performans, live vocals, zona menjador, zona infantil i per descomptat, molta, molta cervesa.

Beer&Food V.18

 

Hola companys!

Catalan Brewery té un esdeveniment a la vista. Es tracta d’un tast amb maridatge de 3 de les nostres cerveses. Die Berliner maridada amb salmorejo, Easy Club maridada amb salpicó de marisc i Tølv Ulfhednar maridat amb llom a la sal.

Dijous 27/07 a les 19:30 a Brewdog Barcelona, al C / Casanova, nº69. Preu per persona: 16 €.

Si vols participar envia el teu nom, cognom, email i mòbil a brewdog.barcelona@gmail.com

Places Limitades!

Comencem amb la línia regular

En aquesta nova etapa hem apostat per una línia de cerveses regular que oferirem durant tot l’any. La nostra oferta va des d’una cervesa de blat fins a una Mailbock de més cos i amargor. En total 5 clàssics nostres que cobreixen una completa gamma per a tots els públics.
Mantenim les nostres mítiques, la Tølv, la Florian i la Julián Gorospe, i afegim 2 noves al nostre Top Five de clàssics, la Die Berliner i l’Easy Club.
I seguim investigant per poder ampliar la nostra gamma amb cerveses de temporada.

Brewery a Badalona

Nova fàbrica per consolidar el nostre creixement. Hem canviat de seu per poder albergar una maquinària més moderna que ens permeti ampliar la nostra producció, tant en volum com en tipus, i produir una cervesa de més qualitat. Ara estem a Badalona, al costat del mar i prop de Barcelona, molt ben comunicats per poder oferir a tots els nostres clients un millor servei a nivell logístic.
Per a aquesta nova fàbrica ens hem inspirat en les brewerys americanes i angleses, i en un futur pròxim més sorpreses, en forma de taproom dins la nostra fàbrica, per així poder degustar les nostres cerveses i altres “convidades”. Un bon moment per comprar les nostres cerveses i també visitar les nostres instal·lacions.

Definint la nostra imatge de marca

Aquest 2017, estrenem nou logo!
I no només això, hem renovat tota la nostra imatge de marca: web (aquesta… aquí, on ara esteu), disseny de les etiquetes, samarretes, elements de comunicació… A la nostra aposta de creixement de l’empresa, la imatge és un pilar bàsic . I per donar aquest salt qualitatiu hem confiat en Onetree, una agència gràfica amb seu a Barcelona, amb la qual compartim molts punts de vista i entenen perfectament la nostra filosofia.
El resultat, un logo a manera d’escut, entre modern i tradicional que ens defineix com craft beer i ens reforça com a marca. Una cosa que ens faltava en un passat no molt llunyà.