Nosaltres

Història

FER UNA CERVESA

DE QUALITAT I HONESTA.


El 2011 ens vam ajuntar dos bojos apassionats de la cervesa artesana i vam començar a col·laborar en una petita fàbrica, d’aquesta unió neix Català Brewery.

 

Des dels nostres inicis entenem que la cervesa artesana ha de ser un producte diferent de la cervesa industrial.

 

Aquest és el nostre lema, per això entenem aquest negoci com un estil de vida més que com una forma de guanyar. Gràcies a la nostra passió i obstinació, a mitjans de 2016, ho arrisquem tot i vam decidir fer el salt amb la construcció d’una nova Brewery. El lloc triat va ser Badalona, ​​al costat de la mar, un lloc perfecte per la seva autenticitat i per estar a prop de tot.

Manifest

SOM UNS RADICALS

DEL NOSTRE OFICI

PERQUÈ ENS AGRADA FER

I BEURE CERVESA DE QUALITAT.


El nostre propòsit és no ser com els altres, volem ser autèntics, sense enganys ni pretenent ser el que no som. Reivindiquem l’ofici dels bons cervesers.

 

Per això lluitem i ens manifestem contra la mediocritat, contra la falta de professionalitat, contra les dreceres en els processos, contra els abusos i els monopolis de les grans marques. En resum, contra les males praxis que incideixen en fer mala cervesa. Per a això ens comprometem a no abaixar la guàrdia i cal seguir lluitant per una birra de qualitat, perquè les coses es poden fer diferents.

 

El nostre producte està pensat per i per als amants de la bona cervesa.

 

Joan i Manuel

Volem contagiar la nostra passió i el plaer de compartir les bondats d’una bona cervesa. Per això, el nostre projecte de Brewery no s’acaba només a la sala de màquines, sinó que volem que vinguis i gaudeixis de la cervesa en el nostre taproom.